Kamers

★ Gratis Wi-fi & televisie
★ Goed ontbijt € 7,50 p.p.
★ Waterkoker, koffie en thee op de kamer
★ Niet roken
★ Geen huisdieren
★ Huis beschikt over brand/rook/co2 melder
★ Gratis parkeren voor de deur

SWEET DREAMS KAMER

Sweet Dreams is een gezellige 15m2 kamer op de 1e verdieping met een 2-persoonsbed (140×190 cm). De kamer ligt naast de te delen badkamer, met douche, bad en toilet. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs. Op de kamer is tv en er is gratis Wi-fi beschikbaar. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de te delen badkamer en een privé-terras in de tuin.

DE TWEEDE KAMER 

room4

De Tweede kamer is een gezellige 14m2 kamer met een 2-persoonsbed (140×200 cm). De kamer ligt op de 1e verdieping en ligt tegenover de te delen badkamer, met douche, bad en toilet. Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs. Op de kamer is tv en er is gratis Wi-fi beschikbaar. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de te delen badkamer en een privé-terras in de tuin

 DE HOGE KAMER

De Hoge Kamer is een gezellige 18m2 kamer op de 2e verdieping met een 2-persoonsbed (140×200 cm). De badkamer, met douche en toilet ligt op de 1e verdieping.
Er is een dressoir om de kleding op te bergen, een kapstok en een spiegel.Handdoeken en beddengoed zijn inbegrepen in de prijs. Op de kamer is tv en er is gratis Wi-fi beschikbaar. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de te delen badkamer en een privé-terras in de tuin.