Mogelijkheden

Bij onze B&B is van alles mogelijk! Heeft u nog vragen of wensen bel dan gerust naar de hosts op; 0614655573

★ Fietsen gratis te leen
★ Ontbijt bijboeken (€ 8,50) p.p.

Vakantie op Goeree-Overflakkee

Vrije tijd, lekker weg in eigen land: Goeree-Overflakkee 

Goeree-Overflakkee is een prachtig eiland in Zuid-Holland en biedt veel mogelijkheden voor een leuke en ontspannen vakantie in eigen land. Hier zijn een aantal tips voor een dagje uit of een weekendje weg op dit mooie eiland:

★ Bezoek de duinen en het strand: Goeree-Overflakkee heeft kilometers lange, witte zandstranden. Op een mooie dag kun je heerlijk relaxen op het strand, zwemmen in de zee en genieten van de zon. Bezoek bijvoorbeeld het strand van Ouddorp, één van de mooiste stranden van Nederland.

★ Maak een fietstocht: Op Goeree-Overflakkee zijn talloze fietsroutes uitgezet die je langs de mooiste plekjes van het eiland voeren. Huur een fiets en maak bijvoorbeeld een tocht door de duinen of langs de Oosterschelde.

★ Bezoek een pittoresk dorpje: Goeree-Overflakkee heeft verschillende sfeervolle dorpjes waar je heerlijk kunt rondwandelen. Bezoek bijvoorbeeld het historische stadje Goedereede of het gezellige dorpje Ouddorp.

★ Ga wadlopen: Een bijzondere manier om de natuur op Goeree-Overflakkee te ontdekken is door te gaan wadlopen. Tijdens een wadlooptocht kun je de unieke flora en fauna van de Waddenzee ontdekken.

★Proef lokale specialiteiten: Goeree-Overflakkee staat bekend om zijn streekproducten, zoals verse vis, schapenkaas en aardappelen. Proef bijvoorbeeld een lekker visje in één van de visrestaurants of bezoek een lokale boerderijwinkel voor de lekkerste streekproducten.

Kortom, er is genoeg te beleven op Goeree-Overflakkee. Of je nu van natuur, cultuur of lekker eten houdt, dit eiland heeft voor ieder wat wils.